BAKgården logo

Lørdag 1. juni | Sandvikakoret, Lommedalskoret, Grav Storband

Lørdag 1. juni | Sandvikakoret, Lommedalskoret, Grav Storband01jun13:0016:0013:00 - 16:00 SjangerAnnet,Cover,Jazz,Korsang,Pop,Storband

Arrangementsdetaljer

13:00 Sandvikakoret
Sandvikakoret er et blandet kor på ca 50 sangere! En glad gjeng som øver hver mandag i Kommunegården. De har til enhver tid et bredt repertoar og synger på sykehjem, festivaler og konserter i inn- og utland. I fjor feirer de 90 års jubileum og dro til Irland med bredt repertoar inkl. irske sanger.

Se vår hjemmeside Sandvikakoret.no og facebook.

Vi ønsker flere menn i koret og gir alle opplæring inkl. bruk av lydfiler for innøving, digital hjemmeside for medlemmer etc.

13:45 Lommedalskoret
Lommedalskoret er et aktivt, blandet kor som synger et bredt repertoar – alt fra musikaler, opera og større klassiske verk til viser, folketoner og slagere. Et lokalt kor med lange tradisjoner (etabl. 1938). Denne gangen vil de synge moderne musikals og god gammel pop.

14:45 Grav Storband
Grav storband med musikalsk leder Marius Tobias Hoven ønsker dere alle velkommen til gratis bakgårdskonsert. Programmet strekker seg fra gamle Andrew Sisters- og Count Basie-låter til «nyere» låter av Billy Joel og Freddie Mercury. Med oss har vi våre tre egne «Andrew Sisters»; Hild Eirin Strømme, Ingelinn Strømme Sivertsen og Eline Nordseth Berg.

Tid

1. juni 2024 13:00 - 16:00

Skroll til toppen