BAKgården logo

Jørgen Berrig

Jørgen Berrig08jul14:0014:00 SjangerViser

Arrangementsdetaljer

Bak artistnavnet Jørgen Berrig finner vi 23-årige Jørgen Berg Hansen, som spiller drivende og fengende visepop på norsk.

Med tekster som omfatter de store temaene og de små hverdagslige hendelsene, skaper han et lyrisk univers som både kan oppleves dypt personlig og svært allment samtidig.

Det er ærlig, ufiltrert og tidvis poetisk. Om å være ung og fortapt i storbyjungelen. Om å vokse opp og se seg tilbake. Om å finne sin plass og være stolt av den man er. Og alt imellom.
Til lyden av hamrende trommer, pulserende bassganger, melodiøse gitarsoloer og iørefallende synth-linjer, skaper Jørgen Berrig og bandet hans en egen, energisk verden, fylt av instrumentelle krumspring og sjangeroverskridende utskeielser.

Her finnes det spor av blant annet country, folk, rock og prog; alt pakket inn i et særegent og anakronistisk lydbilde. I en ellers digital tidsalder, ønsker medlemmene å fremvise en form for musikalsk lekenhet, ekthet og tilstedeværelse, både i studio, i øvingslokalet og på scenen.

Høsten 2023 utgis det lenge omtalte albumet “En ny dag”, men før den tid blir det både singelslipp og et scenisk gjensyn med septetten. Det er duket for Jørgen Berrig med band.

Hør Jørgen Berrig sine tidligere utgivelser her:

Tid

8. juli 2023 14:00

Skroll til toppen