BAKgården logo

Everbloom Valley

Everbloom Valley06aug14:1514:15 SjangerRock

Arrangementsdetaljer

Everbloom Valley er en ung og frisk rockekvartett, startet opp våren 2022. Bandet spiller spennende og energisk poprock med nikk til lyden av det varme, britiske 60- og 70-tallet og til eminente band som Supergrass og Motorpsycho.

​Siden debuten på Gamla i Oslo, mai 2022, har Everbloom Valley etablert seg som et rått liveband fullt av energi, som fanger publikum hvor en de spiller. Bandet har vært rundt på både Norges- og Europaturné og er aktuelle med EP-ene «Bound for Mexico» og «The Initiative to love». Everbloom Valley kommer med ferske singler fra sitt kommende debutalbum til sommeren!

Bandet består av Rasmus Aanje på leadvokal og bass, Tomas Pereira på vokal og gitar og Alf Kippersund Nordseth på trommer. Rasmus og Tomas er tidligere medlemmer i bandet The Pricks, som har hatt stor konsertvirksomhet både innen- og utenlands og Alf kan man også høre som trommeslager i bandet Villskudd. Nå har de samlet seg for å lage sitt drømmeband. Everbloom Valley er en poprockgruppe man burde se opp for i fremtiden, med en rekke konsertplaner og kommende utgivelser.

Tid

6. august 2023 14:15

Skroll til toppen