BAKgården logo

Søndag 19. mai | Fredrikke Kresse, Woodnote, Band'o'Brothers

Søndag 19. mai | Fredrikke Kresse, Woodnote, Band'o'Brothers19mai13:0016:0013:00 - 16:00 SjangerAnnet,Cover,Folk,Jazz,Pop,Singer-songwriter,Viser

Arrangementsdetaljer

13:00 Fredrikke Kresse
Fredrikke Kresse har sunget ved kulturskolen i rundt 10 år. Hun har stått på BAKgårdsscenen før, og hatt flere konserter i regi av kulturskolen.

14:00 Woodnote
To svært dyktige musikere – duoen spiller en utadvendt og swingende musikk basert på egne komposisjoner. De spiller en typisk «nåtidsmusikk» med sterkt jazzpreg. Således nevnes Nate Smith, BADBADNOTGOOD, Kurt Rosenwinkel, Moses Yoofee Trio og James Maddren som inspirasjonskilder.

Jazzklubben i Kongsberg, Jazz Evidence, har for lengst sett kvalitetene i duoen og har hatt den på programmet flere ganger. Den har også fungert som «oppvarmingsband» for etablerte band som Krokofant, Master Oogway og AimingForEnrike. Tidligere har de også spilt på bla Ås Jazz, Skedsmo Bluesklubb, Kongsberg Jazzfestival og Denkbar, Frankfurt.

15:00 Band’o’Brothers
Band’o’brothers kommer nok en gang tilbake til Sandvikas grønne oase. De to brødrene tar oss med på en musikalsk reise med shanties fra stolte skuter, historier om trange kår og en kulturskatt som innbyr til allsang.

Tid

19. mai 2024 13:00 - 16:00

Skroll til toppen