BAKgården logo

Simon Moholt & Pilgrim

Simon Moholt & Pilgrim12aug13:0013:00 SjangerFolk

Arrangementsdetaljer

Frontfigur og låtskriver Simon Moholt gikk den 720 km lange pilegrimsturen til Santiago de Compostela for inspirasjon til prosjektet og bandet nå kalt ‘’Pilgrim’’.

Bandet Pilgrim ble etablert i 2020 og er et norsk tekstbasert band, med mye fokus på tunge rytmer og tradisjonelle og melodiøse komposisjoner.
Pilgrim kombinerer folkets musikk (folkemusikk) og folkets stemme (hip hop musikk), med innflytelse fra legender som Bob Dylan og MF DOOM. Dette ender opp i en mystisk, spirituell og magisk forestilling om Pilegrimer »på vei til et hellig sted» og lyset i horisonten.

Til tross for at Simon Moholt & Pilgrim enda ikke har gitt ut noen offisielle utgivelser har Pilgrim spilt konserter på bl.a Rockefeller, Parkteatret, John Dee og flere andre steder.
I 2022 la Simon Moholt & Pilgrim ut på sommerturné i Norge og spilte 14 konserter på 14 dager, denne sommeren blir det ny turné med enda flere konserter. Målet er å bygge opp en stor spenning og hype rundt deres første skive, som er planlagt å komme ut i 2024.

Det finnes allerede mange konsertopptak som er mulig å nyte på Youtube kanalen Cult Kaos.

Tid

12. august 2023 13:00

Skroll til toppen