BAKgården logo

Opera til folket

Opera til folket18jun13:0013:00 SjangerOpera

Arrangementsdetaljer

Vi har samarbeidet med Opera til Folket siden oppstart av i 2011. I år er de tilbake både i mai, juni og juli. Velkommen til en vakker og hyggelig stund med opera i BAKgården. Denne dagen med:
Eva Langeland Gjerde, Eira Sjåstad Huse og Emil Duncumb

Eva Langeland Gjerde er en lyrisk sopran fra Horten, Vestfold. Hun har en Bachelor i utøvende klassisk sang fra Baratt Due og straks en master fra Operahøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo, med Toril Carlsen som lærer.

Mezzosporanen Eira Sjastad Huse har synget i inn og utland på steder som som Opéra de Lyon, The Verbier Festival, Festival d’Aix-en-Provence, Den Norske Opera & Ballett, Royal Opera House Muscat (House of Musical Arts), Oxford Lieder Festival, Marlboro Music og Oslo Kammermusikkfestival for å nevne noen.

Emil Duncumb spiller klaver. Han har spilt i en lang rekk konserter og festivaler i Norge og utlandet både som solist og kammermusiker. Høydepunkter inkluderer konserter på Wigmore Hall og King’s Place (London), sendinger på WDR3 og BBC Radio 3 i tillegg til opptredener på Universitetets aula og Oslo konserthus

Tid

18. juni 2023 13:00

Skroll til toppen