BAKgården logo

Lørdag 24. august | Menn i tide, Bærum Bluesband, Storbandkaraoke

Lørdag 24. august | Menn i tide, Bærum Bluesband, Storbandkaraoke24aug13:0018:0013:00 - 18:00 SjangerBlues,Rock,Storband

Arrangementsdetaljer

13:00 Menn i Tide
Menn i Tide er et herlig band fra Bærum og Oslo bestående av fire voksne musikere som i mange år har reist rundt og spilt med kjente norske artister, men som de siste årene for det meste har spilt musikk de selv elsker og som deres publikum har et helt spesielt forhold til.

Bandet har en særegen sound, krystallklar med lite fuzz. Stilmessig er det spor av flere sjangere som blues, rock, viser og country. Repertuar er låter fra 50/60/70/80 tallet. I tillegg fremfører de låter fra eget produsert materiale fra albumet Underveis.

Medlemmene har lang fartstid, trives med publikum og hverandre og de elsker prosjektet Menn i Tide, noe som synes når de går på scenen. Bandet gir alltid publikummet sitt en hyggelig konsertopplevelse.

14:00 Bærum Bluesband
Bærum Bluesband er et vaskeekte bluesband fra Bærum! Med ny plate på alle strømmetjenester har de fått et nytt publikum, men gutta i bandet glemmer aldri at de stammer fra Sandvika, the Home of the Bærum Blues.

Benytt anledningen nå, og få en sterk opplevelse med et av Bærums ti beste bluesband, Bærum Bluesband

15:15 Storbandkaraoke med Østensjø storband
Det blir en heidundrende flott ettermiddag, når Østensjø storband inviterer til STORBANDKARAOKE! 🎙

Info kommer!

Varer til kl 18.00!

Tid

24. august 2024 13:00 - 18:00

Skroll til toppen