BAKgården logo

Lørdag 22. juni | Barnas dag 🌞

Lørdag 22. juni | Barnas dag 🌞22jun13:0016:0013:00 - 16:00 SjangerAnnet,Cover,Dans,Korsang,Pop

Arrangementsdetaljer

Bli med å feire barnas dag i BAKgården! Fri entrè 🌞

🎈På scenen står Etiene del Rosario. Hun elsker musikk og er sangelev ved Bærum Kulturskole. Hun er også medlem av BARK+.

🎈Bærum Soul Children – 20 energiske og fantastiske kormedlemmer i alderen 10-20 år. Vil du ha et energikick er BAKgården stedet å være når de opptrer.

🎈Brannbamsen Bjørnis kommer for å gi tips om brannsikkerheten og… for å danse!

⭐Barnas Røde Kors (BARK) skal ha perleverksted og lage vennskapsarmbånd. Bli med! De skal også ha en stand med informasjon om BARK.

Barnas Røde Kors (BARK) er en fritidsaktivitet for barn i alderen 6-14 år i regi av Bærum Røde Kors. Aktiviteten foregår ukentlig på søndager kl. 12-14, ute i naturen, i nærmiljøet eller inne på Røde Kors huset i Sandvika. Eksempler på aktivitet: spill og lek, kunst og forming, museum, tur til biblioteket, naturløype. BARK er gratis og åpen for alle, men krever påmelding.

⭐Sjøakademiet representert med butikken Sprøyt (som også ligger i BAKgården) stiller med spill og aktiviteter for hele familien.

Sjøakademiet er en maritim kompetansebedrift, som har som formål å gi tilgang på kunnskapen, utstyret og tjenestene som trengs for et langt, trygt og bærekraftig forhold til sjøen. Du kan lese mer om deres prosjekter på http://www.xn--sjakademiet-hgb.no/

🥗Det er ikke spiseplikt, men restaurant Caspar har serveringsrettigheter og det er derfor ikke mulig med medbrakt mat og drikke.

Tid

22. juni 2024 13:00 - 16:00

Skroll til toppen