BAKgården logo

Lørdag 17. august | Den Norske Ballettskole, Boblesus, Våke

Lørdag 17. august | Den Norske Ballettskole, Boblesus, Våke17aug13:0016:0013:00 - 16:00 SjangerDans,Folk,Jazz,Singer-songwriter,Viser

Arrangementsdetaljer

13:00 Den Norske Ballettskole og Akademi
Den Norske Ballettskole & Akademi tilbyr ballett, barnedans, break, moderne, teater, improvisasjon, musikal, jazz, funkjazz og har hvert halvår forestillinger på en av våre scener i Sandvika.

14:00 Boblesus
Boblesus er en musikalsk duo som slapp sin første EP Hjernen er fjern 15.september 2023. Musikken beveger seg mellom vise, pop, jazz og bossa nova. Den er blitt omtalt som å være noe mellom De Lillos, Marit Larsen og No.4, men har også påvirkning fra mer eksperimentell, alternativ musikk.

Låttekstene synges på norsk og reflekterer rundt små og store utfordringer knyttet til det å gå fra ung og lovende til rett og slett ikke å være det lenger. «Alvorlige» temaer blir presentert på en lettere måte.

Ingvild Elgtvedt: Vokal
Miriam Ekvik: Keys og kor

Boblesus på Spotify:
https://open.spotify.com/album/1WL6nCosSg4LzColcHTMEW…

Instagram: boblesus
Facebook: Boblesus

15:15 Våke
Våke lager ærlig og melodiøs visemusikk, med forgreininger i retning av folk, pop og country. Sangene er skrevet både på norsk og engelsk, og de har nådd ut til et stort internasjonalt publikum, særlig med singelen «Farer» som kom høsten 2020.

Våkes varemerke er nære tekster formidlet gjennom et nedstrippet, akustisk lydbilde hvor innhold og melodi står i fokus. I 2023 jobber trioen for fullt med innspilling og produksjon av deres neste studioalbum. De gleder seg til å spille både nytt materiale og tidligere utgivelser på Bakgården.

Tid

17. august 2024 13:00 - 16:00

Skroll til toppen