BAKgården logo

AKVAREL-band

AKVAREL-band05aug14:0014:00 SjangerJazz

Arrangementsdetaljer

Våre konserter blir aldri kjedelig eller ensformig – vi varierer med vakre jazz/blues ballader, upbeat låter og smektende funky rytmer – fengende gitar soloer og mesterlig pianospill. Kanskje også munntrompet fra keyboardisten.

Vi plukker kjente låter og gjør våre cover versjoner og også noe eget . Det blir variasjon gjennom spillesettet og du vil garantert ønske å lytte til både tekst og musikk!

Gitar – Asbjørn Roald Berg er ung – kreativ og i sterk utvikling. Med sin multinstrumentalitet begir han seg ut på mange genre. Ved siden av å undervise i musikk så komponerer, spiller, synger og produserer han mye, og deler også noen instrumentaler med AKVAREL-band! Osbjorn_music

Vokalist – Anita T. Wergeland-Jenssen har kreativ og artistisk bakgrunn som aktør og modell. Hun har gjennom mange år figurert i både teater, film og reklame sammenheng – og har etter hvert også et brennende hjerte for sangformidling og synger med stor innlevelse som fenger mangt et sinn.

Bass – Karin Yeboah har hatt en lav profil men holdt sin bass tett til hjertet gjennom mange år. Gjennom AKVAREL-band har hun endelig kommet ut
for å gi sin musikk til publikum.

Trommer – Einar Wergeland-Jenssen har hatt trommebeaten i kroppen siden barndommen. Selv om han fant saxofonen som sitt hovedinstrument etterhvert. Etter fingertromming i flere tiår utøver han nå sine talenter og naturlig musikalske integritet i bandet .

Keys – Aleksander L. Ranbø er vårt tilskudd til bandet fra nyåret -23. Han har spilt på tangenter siden han var 7 år og er et ungt selvlært talent som spiller alt han får for øret med letthet og entusiasme. Ved siden av en fløyelsmyk sangstemme kommer det både en Louis Armstrong, Elvis røst og munntrompet ut av denne gutten.

Tid

5. august 2023 14:00

Skroll til toppen