BAKgården logo

Helgen 28. og 29. mai

Det blir en forrykende helg. Lørdag vil vil få oppleve både funk, rap og klassisk. Og søndag er det årets første Opera til Folket! Velkommen!

28.mai

Kl. 13:00 Bathtub funkin´

Gjennom årene har BAKgården hatt gleden av å oppleve utrolig mange dyktige elever fra musikklinja ved Rud videregående skole. Og dette året er heldigvis intet unntak. Bathub funkin består av interesserte musikkelever som i mars hadde et eget musikkformidlingsprosjekt sammen. Resultatet ble denne konserten, som BAKgårdspublikummet er så heldige å få oppleve en reprise av. Bathub funkin spiller en blanding av jazz/fusion og lover god stemning med musikk de har stor lidenskap for. Det gledes!
Josefine Vrålstad: vokal
Annveig Gravdal: vokal
Gloria Yowali Kalmos: vokal
Nikolai Hansli: piano/keyboard,
Erik Flaig: trommer
Anders Evju: trombone
Nicholas Versterskjær: saxofon
Eva Bagn: gitar
Håkon Leira: bass


Kl. 14:00 Rap Clinic

Endrey & Smith er 2 produktive rappere fra Rap Clinic, som har spilt noe live tidligere. De har utgitt ett soloalbum hver; Crazimess og Et Sinnssykt Liv,  og 2 samlealbum: Endrey vs Smith og Et Jævlig Show . Endrey rapper på engelsk og Smith på norsk.

Musikk gir tilgang til kunst og kreative opplevelser, gode erfaringer, identitetsdannelse og sosial deltagelse. Musikk gir dyptgripende opplevelser som virker inn på hele mennesket. Mange har ikke tilgang til musikk på grunn av begrensninger og utfordringer knyttet til helse, eller økonomiske, kulturelle og sosiale forhold. Rap Clinic tufter musikktilbudet utfra et recovery-perspektiv og håper at musikk kan gi hjelp mot psykisk uhelse og løfte frem ressurser i mennesket. Rap Clinic ser derfor musikk som en verdifull ressurs for alle, og bruker musikken som et bindeledd til alle aktivitetene de gjør.


Kl. 15:15 Elvever fra Kulturskolens fordypning- og talentprogram

Elever fra Kulturskolens FOT (fordypning-og-talent)- program får endelig spille for publikum igjen! Kom og hør cellist, trekkspillere, blåsere og en pianist!
Med:
Mikkel Arntzen Oma (trekkspill)
Oskar Svendsrud (trekkspill)
Ningning Zhang (fløyte)
Lasse Lindholm (tuba)
Johan Zang (cello)
Louise Engebretsen (cello)
Akkompagnement: Marie Strandli Pedersen (piano)


Søndag 29.mai

Kl. 13:00 Opera til Folket

Vi har samarbeidet med Opera til Folket siden oppstart i 2011. I år er de tilbake både i mai, juli og august. Velkommen til en vakker og hyggelig stund med opera i BAKgården.

29.mai med:
Camilla Vist, sopran
Dagfinn Andersen, baryton
Dorina Komani, piano


Del dette innlegget

Flere nyheter fra BAKgården

Skroll til toppen