BAKgården logo

Helgen 21. og 22.mai

Noen endringer i helgens arrangementer, men det kan hende du liker det veldig godt. Søndag får vi blant annet en forsmak på og forbereder oss til latinofestivalen SanFiesta.

21.mai

Dagens konferansier: Sofie Due Rinde


13:oo  Catwalk Rud

Elevene fra Rud vgs på linjene Håndverk, design og produktutvikling (Vg1 og Vg2) og  Frisør, Blomster, Interiør og Profileringsdesign (Vg1 og Vg2), har i samarbeid laget denne catwalken. Catwalken viser et lite utvalg av hva elevene har jobbet med i år, alt fra temaer som redesign, strikk, eventyrskog og cosplay. Frisørene har stylet og frisert frisyrene.


13:30   Trio NEA

Nikolai, Erik og Anders er tre jazzentusiaster som går musikklinja ved Rud vgs. Alle tre har deltatt i en rekke konkurranser som klassiske utøvere og vært involvert i Talentutviklingsprogram ved Norges Musikkhøgskole. I tillegg til å spille litt forskjellig type jazz, inkludert både kjente og ukjente jazzslagere, vil de også fremføre selvskrevne melodier av pianist Nikolai Hansli. Med:

Nikolai Hansli – piano,

Anders Evju – Trombone og

Erik Wie Flaig – Trommer


14:30   Maren Sanner og Erica Aune

Jentene ble kjent i 1. klasse på musikklinja på Rud, og har siden spilt og sunget sammen nærmest hver dag. Nå går de i 2. klasse og jobber hardt med musikken. De spiller rundt i lokalsamfunnet for store og små, og i BAKgården får publikum høre noen av deres favoritt-popsanger.

22.mai

13:00 Musikkens gleder

«VÅREN VI PRISER- med sanger og viser»

Det finnes vel knapt en dikter, komponist eller trubadur som ikke har hatt våren som tema, – når det spirer, gror og summer overalt.

Øyvind Kjus (vokal og gitar) og Per Klev (trekkspill) har spilt sammen i mange år, og opptrådt på de fleste seniorsentre og institusjoner i våre bygder og utenfor. Deres repertoar fra norsk og svensk visetradisjon er meget stort, og Per er dessuten velkjent som musiker i gammeldansmiljøet. Øyvind er en habil visesanger, har stiftet og drevet FYRLYKTA-visescene i Asker, og ellers sittet i styret i flere viseklubber.


14:00 Latin Touch

Latin Touch er et Oslobasert livemusikkprosjekt med ulike lineups avhengig av behov. Til BAKgården kommer en duett med den colombianske perkusjonisten Johan Mosquera og den meksikanske musikeren Fernando Jauregui.

Latin Touch har spilt jevnlig rundt i Oslo-området i mer enn 10 år. Målet deres er å bringe latinamerika publikum.  Turen går gjennom flere latinamerikanske land med sine forskjellige stiler som cumbia, ranchera, bachata, banda, etc.

Del dette innlegget

Flere nyheter fra BAKgården

Skroll til toppen