BAKgården logo

Helgen 18. og 19.juni

Det går mot en ny superhelg. Lørdag gjester selveste Dissimilis BAKgården. Denne gjengen har lang fartstid og profesjonelle til fingerspissene. Dessuten kommer de flinke jentene fra SEVEN tilbake. På søndag blir det storslått feiring når Bærum Kulturråd feirer Frivillighetens år 2022.
13:00 Ulrikke Sandli
13:00 Håkon og komperne

Spennende innslag som stepper inn på kort varsel.


13:30 Dissimilis

Det har nærmest blitt en tradisjon for Dissimilis å gjeste BAKgården når sommeren nærmer seg. Nå er de igjen tilbake med to band og en rekke enkeltartister som byr på låter i alle sjangre. Med alt fra rock til visesang og ballader inviterer Dissimilis til en stemningsfull lørdag ettermiddag i BAKgården.


14:30 SEVEN

SEVEN-jentene er en artistgruppe med 7 dyktige jenter som holder om lag 50 konserter over hele landet årlig. Målet er å spre sang og glede – og konsertene passer ekstra godt for barn og barnefamilier.


15:15 Dissimilis forts

13:00 Bærum Kulturråd markerer Frivillighetens år 2022

Frivilligheten har lange tradisjoner og representerer glede, stolthet, lagarbeid og respekt for hverandre. Gjennom frivillighet skaper man felles opplevelser og gode relasjoner.

Bærum kulturråd markerer Frivillighetens år med en livlig festival. Bli med og delta i feiringen og opplev hva frivilligkulturen i Bærum har å by på. På scenen denne dagen:

  • BærMuDa
  • Utdrag fra Clickbait – Rudrevyen 2022, 
  • FOT trekkspillere fra Bærum kulturskole,
  • Annikensk & Jimmy Poots, 
  • Fornebu Singairs, og
  • Gamle Sandvika storband.

Del dette innlegget

Flere nyheter fra BAKgården

Skroll til toppen