BAKgården logo

8.mai – korsang og 3 generasjoner wagle

Kl. 13:00

Bærum Kammerkor synger viser, jazz og pop, men også klassiske stykker, bl.a. fra renessansen. Dirigent: Ingebjørg Aadland.


Kl. 13:30

Amatørkoret Dkor har ca 50 medlemmer og stiller med variert program og glade sangere. Repertoaret av sanger er variert og spenner fra gamle, svenske drikkeviser via spennende haitiske rytmer til vakker, italiensk korsang. Dirigent: Simon-Andre Jacobsen.


Kl. 14:30

Hardkor synger pop fra de 4 siste tiår. Arrangementene er skrevet spesielt for dem, og gleder publikum ved å holde flere konserter årlig. De siste årene har de også Bakgården og Sandvika byfest vært på turnelisten, der de trives med å synge for sitt hjemmepublikum. Hardkor tar også oppdrag for bedrifter.

Kl. 15:30

3 generasjoner Wagle

Lars Wagle er gitarist og sanger som jobber innen sjangerene blues og rock. Han har en lang merittliste bak seg og har gitt ut to album. Hans datter Anette Wagle er sanger og låtskriver innen sjangeren singer-songwriter. Hun har gitt ut ett album. Begge har flere ganger opptrådt i Bakgården. I 2014 hadde de felles opptreden som far og datter i arrangementet «Appelsinen faller ikke langt fra palmen». I år har de også med seg Anettes datter Amalie Hoel-Wagle, som også spiller gitar og synger.

Del dette innlegget

Flere nyheter fra BAKgården

Skroll til toppen