BAKgården logo

Hyggelig gjensyn

Takket være midler fra Bærumspakken har BAKgården i år anledning til også å være en visningsarena for profesjonelle artister.

I 2013 opptrådte Jar-gutten Ole Kirkeng her hos oss. Den gangen var han en del av et band bestående av avgangselever fra musikklinja ved Rud vgs som framførte sitt musikkformidlingsprosjekt i BAKgården. Vi er stolte og glade for å kunne få han tilbake på vår lille, lokale scene.

Mye har skjedd sidenforrige opptreden i BAKgården. Kirkeng har tilbrakt 5 år i USA, hvor han tok utdannelsen sin ved Berklee College of Music før han tilbrakte to år i Brooklyn. Gjennom tiden i USA har Kirkeng skapt seg et stort nettverk, og har samarbeidet med anerkjente musikere, samt opptrådt på en rekke scener. Han har også vært turnebassist for selveste Courtney Marie Andrews band.

Pandemien brakte Kirkeng tilbake til Norge. Høsten 2020 kom første singelen på Ep-en hans «Rocking Chair» ut på labelen Die With Your Boots On Records. Og her er han i godt selskap. Die With Your Boots On representerer også artister som Malin Pettersen, The Nothern Belle og Signe Marie Rustad.

Ep-en har fått strålende mottagelse av flere anmeldere:

«Han har et spesielt nærvær på scenen, varierte låter som ofte er stemningsfulle, og han er like god på gitar som piano. Dessuten har han en vakker, lys stemme som får meg til å tenke på Nick Drake.»

Jon Vidar Bergan, Musikknyheter

«En Stjerne Er Født – Møt Ole Kirkeng»

«Han debuterer nå «på ordentlig» med singlen «Double Shift», en ren maktdemonstrasjon av en poplåt som nesten 100 prosent sikkert vil gi ham et skikkelig dytt i retning berømmelsens tinder»

«Fra tid til annen dukker det opp musikere og artister som har det lille ekstra som jeg tror skal til. Ole Kirkeng er en av disse. Basert på fire tidligere låter og den nye singlen føler jeg meg trygg på at dette er et navn mange vil kjenne innen «rimelig» tid.»

Erik Valebrok

Vi gleder oss og ønsker Ole Kirkeng hjertelig velkommen tilbake til BAKgården.

Del dette innlegget

Flere nyheter fra BAKgården

Skroll til toppen